vandervijver

Coaching

van der vijver  

Wat is coaching?
Voor wie is coaching?

Wat is coaching?
Coaching houdt in: hulp om beter en vrijer te functioneren in het werk en/of in het eigen leven.
Met behulp van coaching worden (verborgen) talenten aangeboord, vrijgemaakt en ontwikkeld. Coaching brengt je in contact met je diepere drijfveren, je passie.
De 'gecoachte' en de coach gaan gezamenlijk op zoek naar wat de 'gecoachte' belemmert om zijn leven en/of werk díé vorm en inhoud te geven zoals hij dat het liefst zou willen. Met behulp van doelgerichte gesprekken tussen coach en 'gecoachte' kunnen belemmeringen worden opgelost of veranderd in mogelijkheden; krachten en kwaliteiten worden blootgelegd.
Met behulp van coaching kan de 'gecoachte' nieuwe keuzes maken, nieuwe prioriteiten stellen, zijn eigen weg ontdekken én leren deze weg te volgen.
Tijdens de coachingsgesprekken worden individuele signalen verhelderd en innerlijke conflicten verduidelijkt. Dilemma's worden als leidraad genomen; dit kan leiden tot  nieuwe perspectieven en verfrissende en verrijkende beslissingen.

Door middel van coachingsgesprekken ontdekt de 'gecoachte'  zélf de knop om weer aan het roer van het eigen leven te gaan staan.

Voor wie is coaching?
Coaching is voor mensen die willen ontdekken waar het in hun leven nou werkelijk om draait. Het is voor mensen die meer of andere facetten van zichzelf willen ontdekken en ontwikkelen.
Coaching is voor mensen die op zoek zijn naar de meest individuele en dus de meest wezenlijke, eigen weg.
Coaching is voor mensen die willen onderzoeken of het pad dat zij bewandelen het juiste pad voor hen is.

 

Met behulp van coachingsgesprekken "ontdek je zelf de knop om om te draaien".
van der vijver edelsteen3
   
email: informatie@vandervijver.info | lid van LVSB | KvK 27297632
webdesign Maasbeeld